Pesë mënyra për të minimizuar alergjintë e pranverës
Pesë mënyra për të minimizuar alergjintë e pranverës
May 23, 2024

1-    Përdorni syze dielli kur është e mundur, për të shmangur kontaktin e sipërfaqes së syve me polenet.
2-    Mbani dritaret në shtëpi dhe në makinë të mbyllura.
3-    Hiqni xhaketën dhe këpucët sapo të hyni në shtëpi, për të shmangur përhapjen e poleneve në ambientet ku banoni. 
4-    Bëni dush para gjumit për të hequr polenet nga lëkura dhe flokët.
5-    Përpiquni të kaloni më pak kohë jashtë, në periudhat kur alergjitë janë më të shprehura.